Balogh Samu: Világossá vált, hogy a kormánynak nincs valódi szándéka Budapest fejlesztésére

  • narancs.hu
  • 2023. január 21.

Belpol

Úgy tűnik, a Nyugati pályaudvart mégsem újítják fel. 

A főpolgármester kabinetfőnöke szerint a Nyugati pályaudvar felújításának lefújásával "világossá vált, hogy a kormánynak nincs valódi szándéka Budapest fejlesztésére", még akkor sem, ha azzal az agglomerációból ingázó tíz- és százezrek életét könnyíthetnék meg.

Facebook-oldalán Balogh Samu úgy fogalmazott, hogy bár kezdetektől nyilvánvaló volt, hogy "a BFK fügefalevél a kormány önkormányzatokkal szembeni politikáján", sokakban kitartóan élt a hit, hogy a szakmailag egyébként sokszor kiváló projektek mögött valódi politikai szándék állt.

Hozzátette: a Nyugati felújítására kapott közvetlen uniós források visszautalásával világossá vált, hogy ez nincs így.

A kabinetfőnök szerint egyre nagyobb a veszély, hogy sok más, hasonlóan fontos projekt is erre a sorsra fog jutni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.