Donáth Anna látható a Momentum plakátjain

  • narancs.hu
  • 2023. február 3.

Belpol

Ahogyan arra számítani lehetett. 

„A Momentum elindította országos plakátkampányának második fejezetét. Az első szakasz plakátjai arra hívták fel a figyelmet, hogy súlyos gazdasági válság tombol az országban, a kormány megoldásai csak súlyosbítják a válságot, így valakinek foglalkoznia kell az ország jelene és jövője előtt álló problémákkal. 

Az új plakátokkal lehullt a lepel arról, hogy kit rejt a sziluett: Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét. Donáth február 4-én, azaz holnap 15 órakor tart Jövőértékelő rendezvényt, amelyen az ország előtt álló legfontosabb kihívásokról beszél majd” – olvasható a párt közleményében. 

A plakátokon az első fázisban csak egy sziluett volt látható, de sejteni lehetett, hogy Donáth Annáé. 

Az új plakátok így néznek ki: 

 
Fotó forrása: Momentum Mozgalom
 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

Dobosviccek

„Srácok, van kedvetek meghallgatni a szerzeményeimet?”, szól az egyik legelcsépeltebb dobosvicc csattanója. A közvélekedés szerint a dobosok tipikusan háttérbe húzódó, nem túl izgalmas figurák, de ahogy Dave Grohl, Phil Collins, Don Henley vagy akár Szikora Róbert példája mutatja, megfelelő tehetséggel és szorgalommal belőlük is lehetnek nagy sztárok. Az elmúlt hetekben két neves angol zenekar dobosa is szólóalbumot jelentetett meg – mindkét lemezre érdemes időt szakítani.

Hordta a jelet

  • - minek -

Mátyás Attila számos zenekaron és zenei korszakon átívelő, lassan négy évtizedes pályafutásában különleges epizód a rövid ideig létező Agnus Dei (Isten báránya) zenekar.

Intimebb invenciók

Bacsó Kristóf legutóbbi szerzői anyaga nem konceptlemez, a szaxofonos nem szokott ilyeneket készíteni. A gondolatok, a képzetek, a keresztutalások sokkal összetettebben bontakoznak ki dallamaiból és témáiból, mint hogy kiragasszon egy képet középre, és a körül motozzon a lemez végéig. Bacsó az irányadó jazzalkotók közé emelkedett a rá jellemző nyugodt, intellektuális megközelítéssel; a saját együttesein kívül elsősorban a Modern Art Orchestra szaxofon szólamvezetőjeként és a Zeneakadémia jazz tanszékének élén.