A Mi Hazánk kizárta Csott Károly érdi politikust, mert online csalásban vehetett részt

  • narancs.hu
  • 2023. február 3.

Belpol

Grilleszközöket forgalmazó webshopot vezethetett, amely rendeléseket felvett, de termékeket nem szállított ki. 

A gyanú szerint legkevesebb hetven embert verhetett át ifjabb Csott Károly, a Mi Hazánk Mozgalom érdi politikusa – írja az Alfahír

A GrillAngyal nevű grilleszközöket forgalmazó webshop Csott édesapja nevén van, de a vállalkozást a Mi Hazánk politikusa vezethette, amely felvette a rendeléseket, viszont a termékeket nem küldte el, az értük járó összegeket pedig megtartotta. A károsultak feljelentették a céget, ami a mai napig vesz fel rendeléseket. 

„Károsultak keresték meg pártunkat amiatt, hogy Csott Károly magánvállalkozása nem teljesítette a kötelezettségeit. A Mi Hazánk elnöksége azonnal vizsgálatot indított, amely során Csott Károly azzal védekezett, hogy a beszállítója szerződést bontott vele. Mivel a felszólításunk ellenére sem rendezte rövid időn belül tartozásait, egy néhány napos etikai vizsgálat után azonnali hatállyal kizártuk a Mi Hazánkból” – válaszolta a Mi Hazánk a lapnak.. 

Csott Károly Pest megye 1-es számú választókerületének volt az országgyűlési képviselőjelöltje a 2022-es választáson, és a párt állatvédelmi kabinetjének elnökeként is dolgozott. Tavaly novemberben nyilvánosan kiállt a zsidó és muszlim rituális állatvágások ellen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk