Közös vállalatban is kiteljesedett a nagy Mészáros-Várkonyi-szerelem

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 9.

Belpol

Az álompár nem tétovázott.

Mészáros Lőrinc továbbra is a családi bizniszben látja a fantáziát, így aztán éppen úgy, mint előző feleségével, most Várkonyi Andreával is közös üzletbe fogott -számol be az mfor.

A portál azt írja, hogy 2021 júliusában alakult meg az Ekho Belvedere Kft., aminek alapító tulajdonosa a Mészáros Lőrinchez köthető, 50 millió forintos induló törzstőkét befizető Ekho Magántőkealap. (Az új cég és Mészáros közti kapcsolat jele az mfor szerint az, az Ekho Magántőkealap ugyanarra a budapesti, V. kerületi Váci utcai címre van bejegyezve, mint több Mészáros-érdekeltség, ráadásul az alap kezelője a Mészáros Lőrinc 100 százalékos tulajdonában álló Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.)

Az Ekho Belvedere Kft. azonban csak augusztus 31. volt a magántőkealap tulajdonában, azóta viszont Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lettek a cég tulajdonosai, méghozzá 50-50 százalékban. A cég főtevékenysége egyébként saját tulajdonú ingatlan adásvétele.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk