Márki-Zay Péter Brüsszelbe megy, hogy bemutatkozzon

  • narancs.hu
  • 2021. november 2.

Belpol

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét a parlament és a bizottság vezető tisztségviselői is fogadják majd.

Jövő héten három napra Brüsszelbe utazik Márki-Zay Péter – írja a 444.hu. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje úgy tudni, találkozik majd az Európai Parlament és az Európai Bizottság több vezető tisztviselőjével, frakcióvezetők és biztosok is fogadják majd.

A lap információi szerint a tervezett programja alapján nemcsak a szocialista, zöld és liberális, hanem néppárti, illetve a jobbközép oldalhoz közel álló szakértők és szervezetek is jelezték, hogy szívesen találkoznának vele. A programokat jórészt Ujhelyi István szocialista EP-képviselő és Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke szervezik.

Jövő kedd este a EP épülete mellett található WXYZ Bárban lehet majd MZP közelébe férkőzni, ahol az MSZP, a DK, a Jobbik és a Momentum EP-képviselői közül is többen jelen lesznek majd – de a program nyitott a brüsszeli magyar közönség előtt is. Épp ugyanazon az estén tartja a Fidesz pártalapítványa az Elk*rtuk című film bemutatóját a Cinéma Galeries nevű brüsszeli moziban, mely előadást pódiumbeszélgetés és állófogadás követ. A film magyarul, de angol felirattal megy majd. Az angol változat címében nem szerepel *, The Cost of Deception, azaz A csalás ára címet kapta.

(444.hu)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk