Felesége szoláriuma köti össze a MSZP-s Molnár Zsoltot a belvárosi ingatlanmutyi nagykutyáival

  • Nagy Gergely Miklós
  • 2019. május 15.

Belpol

Egy pincéből indul minden.

Az MSZP erős emberének számító Molnár Zsolt eddig sem szűkölködött húzós sztorikban. Volt már itt

-         kapucnis fotó

-         párton belüli leárulózás

-         gyanús kampányleállítás

-         még gyanúsabb akció az MTV-székháznál

Most a Magyar Narancs talált egy 47 négyzetméteres budai pincét, ami még tovább szaporítja a Molnár-féle zűröket. A pince közelmúltját a holnapi Magyar Narancsban olvashatja bővebben.

Erről a szoláriumról van szó, amely a Kis Rókus utcában működött pár évvel ezelőttig. 2014-ben a Google-szerint így nézett ki:

false

 

Ez a cég (a Leona-Sun Kft.) Molnár Zsolt feleségének, Molnár Eszter Gabriellának a cége – volt. A pince pedig stílszerűen az MSZP-s politikusé. A mai napig a tulajdoni lap szerint.

false

Aztán 2011-ben belépett a képbe a Banco-Invest, mint Molnár feleségének tulajdonostársa. Ebből a listából jól látszik, hogy 2010 előtt, azaz már Rogán Antal polgármestersége idején a Banco 3, míg a Banco egyik tulajdonosa, a Victoria Ingatlanhasznosító 5 darab önkormányzati ingatlant vásárolhatott meg az önkormányzattól. Ezzel akkoriban a legkomolyabb nyertesek közt voltak.

Ráadásul Molnár felesége egy birtokunkba jutott dokumentum szerint a cég ügyeit rábízta az MSZP-s politikusra 2011-ben, aki ekkor országgyűlési képviselő, és az egyik legfontosabb testület, a Nemzetbiztonsági bizottság tagja, majd 2011 novembere és 2018 májusa között elnöke volt.

false

 

Ehhez képest volt elég meglepő, mit válaszolt az egész sztorival kapcsolatban Molnár lapunknak – ezt és sok más érdekességet ezzel a történettel kapcsolatban a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban olvashat.

Ne feledje el e héten is megvásárolni a lapot, amely csütörtöktől kapható az újságárusoknál vagy előfizethet rá itt. Minden egyes lapszám megvásárlásával, előfizetésével a minőségi és oknyomozó újságírást támogatja!

Magyar Narancs

A digitális Magyar Narancs digitális olvasójának a digitális olvasáshoz szükség lesz a DIMAG Reader letöltésére. A digitális példányok a következõ platformokon érhetõek el online, és offline is: Iphone/Ipad (iOS), Google Android, PC. Fizessen elõ egy évre, fél évre, negyed évre, egy hétre!

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.