Rogán Antal és Cecília Sarka Katáék luxusfészkébe költözött

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 13.

Fekete Lyuk

Összeér, aki összetartozik. Főleg a Felhő utcában.

Újabb nagy nevekkel bővült a Felhő utca lakóinak sora. Mint azt korábban megírtuk, a Svábhegy eme apró utcácskájába hatalmas luxusfészket húzott fel Sarka Kata élettársa, Bessenyei István, a Valton kisebbségi tulajdonosa. Ez az a biztonsági cég, amely elképesztő mennyiségben nyeri az állami tendereket. Mint írtuk, a luxusfészek olyan hatalmas, hogy abban még Rogánék is meghúzhatják magukat.

false

Hogy miért épp Rogánéket említettük (mint kiderült, prófétai módon)? Hát azért, mert Bessenyei fel-feltűnik a Rogán-házaspár körül, hol helikopter-, hol üzleti ügyben. Mint írtuk, Bessenyeivel érnek össze a Rogán-család és a milliárdos állami beruházásokat kapó Valton, lévén a propagandaminiszter feleségének, Rogán Ceciliának az üzlettársa Sarka Kata. Rogánék és Bessenyei közt a legendássá vált helikopterezés is közös pont.

Új fordulat a Rogán-család és a Bessenyei-Sarka pár összefonódásában, hogy - mint azt a 444.hu kiderítette -, Rogánék már nem a varázserővel bíró, hiszen állandóan bővülő Pasa Parki luxusingatlanjukban laknak, hanem - igen, kitalálták: a Bessenyei-féle luxusfészekbe költöztek!

A 444.hu megkérdezte a Miniszterelnöki Kabinetirodát, milyen jogcímen használja Rogán Antal az ingatlant.  „A megkeresésében szereplő ingatlant Rogán-Gaál Cecília bérli” - állt a válaszban.

Sarka Kata élettársa akkora luxusfészket épít Svábhegyen, hogy abban még Rogánék is meghúzhatják magukat

Kis utca, hatalmas ház. Hónapok óta nagy a jövés-menés a Svábhegy egyik apró utcájában. A Fogaskerekű svábhegyi megállójától pár perce lévő, szűkös Felhő utcában konténerek és kisebb-nagyobb teherautók érkeznek naponta többször, miután az egyik telken nagy erőkkel épül egy új, pazar ingatlan.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?