Magyar nő állítja, van egy tízéves gyereke Neymartól

  • narancs.hu
  • 2024. január 31.

Sport

A focista ellen apasági pert is indított Gáspár Gabriella.

Apasági per indított Neymar ellen egy Gáspár Gabriella nevű, Budapesten élő egykori modell – szúrta ki a 444.hu a brazil sajtóban. A kereset szerint a most tízéves Jármin Zoé apja a brazil focista, aki egy 2013-as Bolíviában játszott meccs után ejtette teherbe a nőt. A történetben annyi biztosan stimmel, hogy Neymar játszott brazil színekben Bolíviában, két gólt is lőtt a meccsen.

A nő apasági DNS-teszt elvégzését szeretné elérni a bíróságon.

Gáspár ügyvédje szerint a nő több csatornán is próbált kapcsoaltba lépni a focistával, még a rokonainak is küldött üzeneteket, de választ nem kapott.  Az ügyvéd szerint Gabriella nincs olyan anyagi helyzetben, hogy egyedül fel tudja nevelni a kislányát, ezért havi 30 ezer euróra (nagyjából 11,5 millió forintra) tart igényt, ezen felül kéri az elmúlt tíz év gyerekkel kapcsolatos költség megtérítését is.

A jelenleg Szaúd-Arábiában focizó (vagyis sérülése miatt igazából nem nagyon focizó, de nagyon sokat kereső) Neymarnak két gyereke van, a 12 éves Davi Lucca és a három hónapos Mavvie.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Önarckép feketével

  • - turcsányi -

Ha van igazság a földön, Bert Schneiderből hétcsillagos hollywoodi aranyifjú válik. Egy léha, semmirekellő alak a sztárjelöltek örökké vidám, szőke és bikinis karéjában, a nyitott tetejű sport Mercije oldalának támaszkodva, golfhoz öltözve néz el a távolba, s számolja Los Angeles mindig felhőtlen egén az angyalokat.

Kiszámolós

Ha Ed Sheerannek van harminc kamionja, hat pengető alakú óriáskivetítője, öt saját fejlesztésű looper pedálja a forgószínpad öt különböző pontján, és 135 percet játszik – saját állítása szerint – nagyjából 70 ezer embernek, akkor hány keringős lüktetésű balladát játszhat el?

Az egyedüli boldogság

  • Balogh Magdolna

A dán írónő (1917–1976) bő öt évtizeddel ezelőtt befejezett, 1967 és 1971 között írt ön­életrajzi trilógiája azt az utat mutatja meg, ahogyan egy szegény sorsú, munkáskörnyezetben felnőtt lányból ismert és népszerű, számos díjjal kitüntetett szerző válik.

Térerő

A modern nagyváros az ipari forradalom következménye; a korábbiaktól gyökeresen eltérő termelési struktúra nyomán alakult ki az a térszövet, amelyben az európai civilizáció máig élni, bár lassan inkább csak túlélni próbál.

A vasutasok kérték

Talán Stephenson óta nem fordult elő, hogy egy működő vasúttársaság arra biztatta volna utasait, hogy ne vegyék igénybe a szolgáltatásait.

Magyar western fűnyíróval

Ha azt mondom, vásári bábjáték, azt mondod, Vitéz László. És persze Kemény Henrik. A műfaj magyarországi történetének meghatározó alakjai máig ott állnak minden, e hagyományt követő előadás mögött.

Veszélyes álmok

  • Eörsi Mátyás

Mire gondol az olvasó, ha azt hallja: „Zöld, biztonságos, versenyképes”? Vagy ezt: „Helyreállítás, erő és a hovatartozás érzése”? Esetleg ezt: „Együtt. Ellen­álló. Európa.”?