Élő videó a közmédia elleni ellenzéki tüntetésről

  • narancs.hu
  • 2022. március 6.

Választás 2022

Elkezdődött a közmédia elleni ellenzéki demonstráció, kövesse élőben!

Az ellenzék Hadházy Ákos vezetésével tüntetést szervezett a közmédia orosz propagandája és a kormány kézivezérlése miatt az MTVA székházához. Mint írják, eljött az ideje, hogy tiltakozzunk a választások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen.

A tüntetés házigazdája Hadházy Ákos, az Egységben Magyarországért korrupcióellenesség és elszámoltatás szakpolitikai kabinetvezetője. A demonstráción több ellenzéki politikus is beszédet mond, a főszónok Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Az eseményt itt követhetik élőben:

A propaganda fegyver, a hazugság öl

A propaganda fegyver, a hazugság öl Eljött az ideje, hogy tiltakozzunk a választások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen. A TÜNTETÉS HÁZIGAZDÁJA: HADHÁZY ÁKOS, az Egységben Magyarországért korrupcióellenesség és elszámoltatás szakpolitikai kabinetvezetője BESZÉDET MOND: SZÉL BERNADETT, független országgyűlési képviselő VARJU LÁSZLÓ, DK SZABÓ TÍMEA, Párbeszéd BRENNER KOLOMAN, Jobbik POLYÁK GÁBOR, médiakutató UJHELYI ISTVÁN, MSZP KANÁS-NAGY MÁTÉ, LMP HAJNAL MIKLÓS, Momentum MÁRKI-ZAY PÉTER, Magyarország miniszterelnök-jelöltje #MZP #csakfelfelé #egységbenmagyarországért

Posted by Márki-Zay Péter on Sunday, March 6, 2022

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk