Élő videó a közmédia elleni ellenzéki tüntetésről

  • narancs.hu
  • 2022. március 6.

Választás 2022

Elkezdődött a közmédia elleni ellenzéki demonstráció, kövesse élőben!

Az ellenzék Hadházy Ákos vezetésével tüntetést szervezett a közmédia orosz propagandája és a kormány kézivezérlése miatt az MTVA székházához. Mint írják, eljött az ideje, hogy tiltakozzunk a választások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen.

A tüntetés házigazdája Hadházy Ákos, az Egységben Magyarországért korrupcióellenesség és elszámoltatás szakpolitikai kabinetvezetője. A demonstráción több ellenzéki politikus is beszédet mond, a főszónok Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Az eseményt itt követhetik élőben:

A propaganda fegyver, a hazugság öl

A propaganda fegyver, a hazugság öl Eljött az ideje, hogy tiltakozzunk a választások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen. A TÜNTETÉS HÁZIGAZDÁJA: HADHÁZY ÁKOS, az Egységben Magyarországért korrupcióellenesség és elszámoltatás szakpolitikai kabinetvezetője BESZÉDET MOND: SZÉL BERNADETT, független országgyűlési képviselő VARJU LÁSZLÓ, DK SZABÓ TÍMEA, Párbeszéd BRENNER KOLOMAN, Jobbik POLYÁK GÁBOR, médiakutató UJHELYI ISTVÁN, MSZP KANÁS-NAGY MÁTÉ, LMP HAJNAL MIKLÓS, Momentum MÁRKI-ZAY PÉTER, Magyarország miniszterelnök-jelöltje #MZP #csakfelfelé #egységbenmagyarországért

Posted by Márki-Zay Péter on Sunday, March 6, 2022

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.