A tökéletes ajándék karácsonyra: Tízezer forintért rendelhető az Orbán-mellszobor

  • B. Papp Máté
  • 2018. november 20.

Belpol

Öt különböző színben kapható, a bronz és a patinás változatok kicsit drágábbak.

Orbán Viktorról, Magyarország miniszterelnökéről mintázott mellszobrot lehet vásárolni az eBayen, 35 euróért, tehát kicsit több, mint 10 000 forintért.

Orbán mellszobor

Orbán Viktorról mintázott aranyszínű mellszobor

Szerencsére a mellszobor nem csak egy színben kapható, ezért kiváló ajándék az egész család számára. Ugyanakkor a bronz és a patinás változatok egy kicsit drágábbak: amíg előbbi 45, addig az utóbbi 40 euróba kerül.

Orbán mellszobrok

Orbán-mellszobrok 5 különböző színben

Egyébként a forgalmazó más jelenlegi és múltbéli államvezetőkről és politikai személyiségekről mintázott szobrocskákat is árul az eBayen keresztül, Erdogantól kezdve Kim Jong-unon át Napóleonig és Gandhiig.

Habár abszolút felismerhető, hogy a mellszobor a miniszterelnökről lett mintázva, van a kereskedelemben ennél kidolgozottabb közéleti dekortárgy is: a közelmúltban a Szia+ nevű üzletben jártunk, ahol Orbán és Mészáros Lőrinc ihlette gyertyákat és perselyeket árulnak, riportunkat itt olvashatják:

Orbán-gyertya, Mészáros-persely - egy hely, ahol fancy a NER

Véget ért a Halloween, de ne csüggedjen: farsangon még bulizhat Németh Szilárdként. Modern, cool, trendi, szexi, fancy - sorolta Orbán Viktor még 2015-ben Kötcsén, milyennek kell lennie a jobboldalnak, a „mindennapi nacionalizmusnak", az épített rendszernek ahhoz, hogy vonzó legyen a fiatalok körében.

Figyelmébe ajánljuk