Dr. Roland Mengyi, Developer – bizarr helyen tűnt fel a kegyvesztett Voldemort

  • narancs.hu
  • 2018. október 2.

Belpol

Ezt aztán senki se látta jönni!

Egészen váratlan helyen találta meg Mengyi Rolandot a hvg.hu: a portál egyik forrása „Mengyi nevét ott találta Európa legnagyobb ingatlanos kiállításának, a müncheni Expo Realnak a résztvevői között”. Történik mindez úgy, hogy az uniós projekteknél visszaélések vádjába keveredett fideszes ellen jelenleg is javában folyik a büntetőeljárás, és ettől aligha független, hogy Mengyi ma már nem parlamenti képviselő.

Hanem fejlesztő! A hvg.hu azt írja, hogy a „cégadatbázis alapján a megnevezett kft. vezető tisztségviselője és egyedüli tulajdonosa Mengyi Ramóna, aki a fideszes exképviselő vagyonbevallásai alapján a felesége. A céges honlap alapján teljes körű tanácsadást nyújtanak ingatlanfejlesztés és -hasznosítás területén.”

Mengyi Roland

Mengyi Roland

Fotó: MTI

Az október 8–10. között Münchenben megrendezendő Expo Real ingatlanos kiállításra és vásárra azok látogatnak egész Európából, akik valamilyen projektben gondolkodnak, valamilyen ingatlanos beruházás tervéhez keresnek információt. Arra is emlékeztet a hvg.hu, hogy a Mengyivel kapcsolatos büntetőügyben „akár idén ítélet születhet, ha a bíróság bűnösnek találja, 5-től 15 évig terjedő börtönbüntetés várhat rá”.

Mengyi nem reagált a portál érdeklődésére.

Figyelmébe ajánljuk