Facebookon keres orvosokat az érdi szakrendelő igazgatója

  • narancs.hu
  • 2024. október 15.

Belpol

Bárány Zsolt szerint több szakrendelés esetében „több, mint kétségbeejtő” a helyzet.

„Ha valakinek, akkor Önöknek bizonyosan nem kell ecsetelnem, milyen orvoshiánnyal küzdünk itt a Romicsban. Alig tudnék kiemelni olyan szakmát, ahol ne tudnánk azonnali belépéssel felvenni szakorvost, szakorvosokat” – írja az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény igazgatója a Facebook-bejegyzésében, amit a 24.hu vett észre.

Bárány Zsolt a posztban úgy fogalmaz, sok szakrendelés esetében „több, mint kétségbeejtő” a helyzet.

A szakmák, ahová leginkább keresnek orvost Érdre: ortopédia, neurológia, diabetológia, reumatológia, nőgyógyászat, szemészet, urológia. Bárány Zsolt azt írja, „a hagyományos (=elavult?) módszerek, a hirdetések látványosan nem hozzák meg a várt eredményt, a közvetlen keresések (orvos-igazgató, főigazgató kapcsolatokon keresztül próbál direktben fejvadászkodni stb) szintén kudarcot vallottak”. Hozzáteszi, a bejegyzések alatt általában letiltja a kommentelési lehetőséget, ám most kivételt tesz, hogy minél többen megosszák az „álláshirdetést”.

A lap felidézte, Bárány Zsolt nyáron szintén a Facebookon adott hangot csalódottságának, Takács Péter egészségügyi államtitkár kijelentésére reagálva. 

(Címlapképünk forrása: Facebook/Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mik befolyásolják egy magánfogászati kezelés árait?

  • Fizetett tartalom

Az utóbbi években a magánfogászati ellátás árai is folyamatos emelkedést mutattak. Az állami egészségügyi rendszer leterheltsége és a hosszú várólisták miatt mégis egyre többen fordulnak magánszolgáltatókhoz. Nézzük meg, milyen tényezők befolyásolják a magán fogászatok költségeit!

Mik lehetnek egy online vállalkozás sikerének titkai?

  • Fizetett tartalom

Az online vállalkozások virágzása nem véletlen. Az internet adta lehetőségek nemcsak megkönnyítik az üzletindítást, hanem nagy növekedési potenciált is kínálnak. De mi kell ahhoz, hogy egy online vállalkozás valóban sikeres legyen? Nem elegendő pusztán egy jó ötlet vagy termék, hiszen a verseny nagy, a piac dinamikusan változik, és az ügyfelek elvárásai is egyre magasabbak. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mik lehetnek a legfontosabb sikertényezők.