Letartóztatták Gyömrő polgármesterét

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 15.

Belpol

A Szombathelyi Járásbíróság 30 napra nem jogerősen le is tartóztatta Gyenes Leventét – értesült a Magyar Nemzet.

A nyomozást felügyelő Vas Megyei Főügyészség a Magyar Nemzet megkeresésére az üggyel kapcsolatban csupán annyit közölt, hogy hat személyt csütörtökön valóban letartóztatott a bíróság és az ügyben bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt rendeltek el nyomozást.

A Gyömrői Polgármesteri Hivatal a lap megkeresésére nem adott bővebb tájékoztatást az ügyben.

Gyenes Levente azután lett országszerte ismert politikus, hogy 2014-ben pikáns képek jelentek meg róla, ahogy egy meztelen nőről fehér port szív fel, majd napokkal később a sajtó újabb képeket hozott le, melyen Gyenes két szőke nővel különböző szexuális játékokat játszott.

Gyenest évekkel ezelőtt a Szegedi Ítélőtábla mondta ki bűnösnek folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétsége miatt, amiért 9 hónap, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, helybenhagyva az elsőfokú ítéletet. Az úgynevezett számlagyáras perben Gyenes Levente hetedrendű vádlott volt, emlékeztet a Magyar Nemzet.

A polgármestert az ügyei ellenére 2019-ben újraválasztották.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk