Na ne, már megint! Cegléden rendőrt hívtak az arab turistákra, mert menekültnek nézték őket

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 06., 16:00
kommentek
24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoport”: a Soros küldte őket.

Az Index szúrta ki egy helyi lap beszámolóját, amelyből kiderült, hogy csütörtökön kisebb pánikot okozott, amikor Cegléden megjelent egy külföldi csoport. A Ceglédi Panoráma több helyi szemtanút idéz: „Egy alkalmazottam mondta, hogy furcsa alakok járkálnak a városban. Szembetűnő volt mindenkinek. Szóltam egy rendőr ismerősömnek, hogy nézzenek utána, nehogy gond legyen.”

Egy másik névtelen beszámolója már egy fokkal jobban mutatja a Fidesz agymosásának hatásait: „Ma moziból hazafelé egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futottunk össze. Először a Rákóczi úton voltak, idegen nyelvet beszélve, persze az arab nyelv valamelyikét. Ezután a Kossuth Ferenc utcán sétálgattak, az úton is. Félig eltakart arccal. Rémisztő volt!

Kérem, a migránsveszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos.”

A csoport ceglédi tartózkodásáról valaki videót is készített, amelyet feltöltött a Facebookra, de az már nem elérhető.

Később persze kiderült, hogy csak egy turistacsoport utazott át a városon.

A Fidesz gerjesztette migránspara nem csupán Cegléden mutatkozik, az utóbbi években már számos helyen rezeltek be néhány külfölditől vagy csak külföldinek hitt emberektől. Utóbbira példa a nemrég történt kömlői eset, ahol hátizsákos falubeliekről képzelték azt a helyiek, hogy menekültekkel van dolguk. A polgármesternek kellett elsimítania az ügyet.

A legfontosabb atrocitásokat lenti cikkünkben foglaltuk össze:

A Fidesz néhány év alatt masszív utálatra tanította az országot, mára már a kispárnánk alatt is menekültek vannak

A kormánypropaganda gyűlöletnaplójára senki sem lehet büszke. Még a 2010-es kormányváltás első éveiben volt rá némi remény, hogy élhetünk egy viszonylag normális országban egy kevésbé normális Fidesz vezetése mellett is, de ez már csak álom. A Fidesz „mindenkiellenes" retorikája rövid idő alatt emberek millióit képes volt utálatra tanítani, az uszító kormánypropaganda hatásai egyre jobban érzékelhetők, és ez a választás közeledtével minden bizonnyal csak erősödni fog.

 

 

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 06., 16:00
kommentek
24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?