Független jelöltként indul a Corvinus elbocsátott docense, Ádám Zoltán

  • narancs.hu
  • 2024. április 25.

Belpol

Képviselő lenne a 13. kerületben.

Független képviselőjelöltként indul az önkormányzati választáson Ádám Zoltán. „Hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy helyben is itt az ideje a változásnak: kapjon ellenzéki kihívót a választókerület 22 éve hivatalban lévő képviselője, akivel nem emlékszem, hogy egyszer is találkoztam volna 2008 óta, amióta a választókerületben lakunk” – írta bejelentkezésében. A jelölt programja itt olvasható.

Ádám Zoltánt tavaly októberben rendkívüli felmondással bocsátottak el a Budapesti Corvinus Egyetemről, miután egy diákkal kivételeztek az egyetemen, akinek „érdemi Mol-részesedéssel” rendelkező családja nyomást gyakorolt az intézmény oktatóira. Azóta kiderült, hogy a diák Timur Megdetovics Rahimkulov orosz üzletember fia volt.

Kirúgása után Ádám Zoltán főtanácsadó lett Baranyi Krisztina mellett a Ferencvárosban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk