Juhász Péter képviselőjelöltjeként indul Lukácsi Katalin az V. kerületben

  • narancs.hu
  • 2024. április 25.

Belpol

Korábban Juhász ellen kampányolt, most mellé szegődik. De feltűnt már Márki-Zay Péter oldalán is.

Juhász Péter csapatának tagjaként indul az V. kerület 3. választókerületében Lukácsi Katalin az önkormányzati választáson

– tudta meg a Gulyáságyú Média, illetve Lukácsi is szerepel azon a fotón, amit Juhász tett közzé a Facebook oldalán, mondván, hamarosan bemutatkoznak csapata jelöltjei.

Már csak kicsit kell várni, és bemutatkoznak a helyi jelöltek, ma voltunk fotózáson. Utána jön a végleges program is, és...

Posted by Juhász Péter on Wednesday, April 24, 2024

A politikus a fideszes Nagy Gergővel, a mi hazánkos Nagy Attilával és a Schmuck Andor-féle Miénk a Belváros Egyesület által indított Stromajer Jánossal küzd majd meg a mandátumért.

Lukácsi korábban alelnöke volt a Márki-Zay Péter által létrehozott Mindenki Magyarországa Mozgalomnak, még azelőtt pedig a KDNP tagja is volt. Ebben az időszakban tüntetett is a mostani V. kerületi előválasztást megnyerő Juhász Péter háza előtt.

Valaha, kormánypárti politikusként még Juhász Péter háza előtt tartottam a propaganda által előírt ‘Miből?’ táblát, most azonban Juhász Péter oldalán hívom fel a figyelmet arra, hogy az V. kerület polgárainak pénzéből kampányol a Fidesz a választáson. Manapság nem csak én vagyok rá a példa, hogy rossz döntések után is van lehetőség tiszta lelkiismerettel politizálni"

– nyilatkozta Lukácsi.

Bár a 2022-es választások után Lukácsi élesen kritizálta Márki-Zayt, a volt miniszterelnök-jelölt pártja is támogatja indulását az önkormányzati választáson, akárcsak a Momentum, a DK, a Párbeszéd és a Jakab Péter-féle Nép Pártján.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk