Másfél éve nem volt ilyen gyenge a forint

  • narancs.hu
  • 2024. október 8.

Gazdaság

Stabilan 400 forint felett van az euró árfolyama.

Kedd reggel is folytatódik a forintgyengülés a devizapiacokon: miután az euróval szemben már hétfő délután új másfél éves mélypontra, 402,3 forintra esett az árfolyama, estére minimális erősödéssel 401,98 forinton zárt a kereskedés.

Kedd reggel jött az újabb gyengülés, 402,2 forintot is elérte az euró árfolyama.

A Portfolió elemzése alapján a forintnak rosszat tesz, hogy a dollár euróval szembeni árfolyama alig-alig korrigál a múlt heti nagy erősödés után. A dollár árfolyama 365,99 forinton van, ez némileg alacsonyabb a hétfői záróárnál (366,29 forint).

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A régi olaszos hangulat

Orbán Viktor elfoglalásról, visszafoglalásról beszélt Matteo Salvini pártjának buliján, miközben az általa vezetett ország éppen most szegényedik el. Kicsit elmorfondíroztunk azon, miről is van szó.