Borsod24: Mészáros Lőrincnél dolgozik a független jelölt?

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Kis-Magyarország

Tóth-Szántai József miskolci polgármesterjelölt munkahelyének ugyanaz a tulajdonosa, aki a Rádió1-nek és a Best FM-nek.

„Mészáros Lőrinc fizeti az új miskolci »független« polgármesterjelöltet? Szavazzon!” – írja a Borsod24 Tóth-Szántai Józsefről, akiről hétfőn derült ki, hogy indul Miskolcon a polgármesteri tisztségért az önkormányzati választáson.

A hírportál a kérdésbe csomagolt állítást többek között azzal támasztja alá, hogy  a januárban alapított szervezet, a Pont Mi Lokálpatrióták Egyesülete által bejelentett induló arca nagyon sok Google- és Facebook-hirdetésben jelent meg az utóbbi időben, márpedig aligha valószínű, hogy egy frissen létrehozott szerveződésnek ilyen méretű médiakampányra lenne saját pénze. 

Tóth-Szántairól emellett nyilvános adat, hogy a Rádió-M alapítója, főszerkesztő és műsorvezető. A médium impresszuma szerint a tulajdonos a RadioFactory Kft., amely a Best FM-nek, a Rádió 1-nek és a Retro Rádiónak is a gazdája. Ezek Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartoznak. A kft. vezetője Halmi Tamás, aki volt már a Mészáros&Mészáros Kft. ügyvezetője, az Opus Nyrt. tisztségviselője.

A lap levonja a következtetést: a magát függetlenként hirdető polgármesterjelölt az ország leggazdagabb emberétől kapja a fizetést, és nem kell meglepődni, ha rövidesen bejelentik a kormánypártok, hogy a független Tóth-Szántait támogatják ők is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk