Hivatalosan is beállt a Fidesz a miskolci civilek polgármesterjelöltje mögé

  • narancs.hu
  • 2024. február 16.

Kis-Magyarország

Nem okoztak meglepetést.

Nem tartott sokáig a miskolci polgármesterjelölt „függetlensége”, már a Fidesz is elismerte, hogy az ő jelöltjük Tóth-Szántai József – írja a Borsod24.hu.

Ahogy arról a portál korábban cikke alapján mi is beszámoltunk, február elején újabb versenyző szállt be a miskolci polgármesterségért folytatott versenybe. Tóth-Szántai József újságíró, rádiós műsorvezető videóban jelentette be, hogy elindul a júniusban esedékes önkormányzati választáson. Tóth-Szántai Józsefet eredetileg a nem sokkal korábban alakult Pont Mi Lokálpatrióták Egyesülete indította, ám a Borsod24 már akkor is arról írt, hogy csak idő kérdése, mikor áll be a Fidesz Tóth-Szántai József mögé.

Csöbör Katalin, Miskolc fideszes országgyűlési képviselőjének csütörtök esti Facebook-posztja szerint ez már meg is történt. A képviselő bejelentette, választási szövetségre lépnek a miskolci civilekkel, akikkel abban is megállapodtunk, hogy közös polgármesterjelöltet állítanak, Tóth-Szántai Józsefet, „aki a mai napon elnyerte a Fidesz tagság bizalmát.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk