Ide költözik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

  • narancs.hu
  • 2021. május 1.

Lokál

Nem lesz rossz soruk, az biztos. 

A Telex információi szerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy XII. kerületi, Széchényi-kilátó környékén található házba költözik. A tulajdoni lapok tanúsága szerint négy lakás van az ingatlanon, együtt közel 500 négyzetméteresek, és nagy terasszal rendelkeznek.

A négy lakás tavaly novemberben cserélt gazdát; a vevő az az Art-Com Kft. volt, amelynek tulajdonosa az EKHO magántőkealap. Az EKHO esetében látszik, hogy annak kezelője a Mészáros tulajdonában álló Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. A portál elküldte a kérdéseit a Status Capitalnak, amely közölte, hogy az érdeklődés „a magántőkealapok gazdálkodási körébe tartozó adatokra irányul, amely tárgykör üzleti titoknak minősül, így arról nem áll módjukban információt adni”.

Ám ezzel egyidőben a Telex kapott egy ügyvédi felszólítást Várkonyi jogi képviselőjétől, amelyben felhívták a figyelmet arra, hogy milyen jogszabályokat kell betartani, ha a pár jövőbeli lakóhelyével foglalkoznak – tehát elismerték, hogy valóban az érintett ingatlanba fognak beköltözni. Az ingatlanról készült képeket és annak címét a portál a személyiségi jogok védelme miatt nem közölte.

 

 

Figyelmébe ajánljuk