Keller-Alánt Ákos

  • Keller-Alánt Ákos

Keller-Alánt Ákos cikkei

Öt éve, hogy nincs Népszabadság

  • Keller-Alánt Ákos

2016. október 8-án jelent meg a nagy múltú napilap, a Népszabadság utolsó száma, címoldalán "Orbánt nem zavarja a helikopterezés" főcímmel. Akkori cikkünkkel idézzük fel a sajtószabadság leépítésének fontos pillanatát. 

Avalon sötét lovagjai

  • Keller-Alánt Ákos
Magyarország egyik leggazdagabb családja a miskolci Barabás família. Energiaitaluk valóságos piaci siker, s egy ideje más üzletekben is teret hódítanak – miközben e nehéz időkben is bőven részesülnek állami támogatásban. Kik ők, honnan jöttek és hova tartanak?

Hűlt hely

Egy tihanyi beruházás során gyakorlatilag elhordtak egy fél hegyet. Ezzel már messziről is jól kivehető, csúf tájsebet ejtettek a területen. Az önkormányzat szerint minden rendben van, más hatóság viszont vizsgálódik, az ügyben feljelentést is tettek. A történetben Mészáros Lőrinc neve is előkerül.

„Döbbenetesen alulinformáltak a német politikusok”

  • Keller-Alánt Ákos
Nem várható, hogy az Európai Unió hatékony, a jogállamiságot védő keretrendszert fogadjon el, mert a koronavírus-járvány miatti mentőcsomag és az új költségvetés most sokkal fontosabb – a magyar kormánynak pedig vétójoga van. Magyarország egyébként sem elég fontos ahhoz, hogy az uniós döntéshozók jobban utánanézzenek, mi történik valójában az országban.

Kövess minket: