A brüsszeli "házibuli" szervezője azt állítja, Szájer azt mondta, ő is rendezett már szexpartit a lakásában

  • narancs.hu
  • 2020. december 2.

Szex

David Manzheley cáfolta, hogy a zene miatt hívták rájuk a rendőröket, elmondása szerint csak a szexről szólnak ezek az események.

Újabb nyilatkozatában az eddigiekhez képest új információkkal szolgál David Manzheley, aki annak a belga járványügyi előírásokat megsértő brüsszeli szexbulinak a házigazdája, amelyen Szájer József is tiszteletét tette – szúrta ki a 444.hu.

A 29 éves férfi a belga De Standaardnak többek között azt mondta: körülbelül kéthavonta szokott körülbelül százfős meleg orgiákat rendezni bérelt lakásokban és egyéb helyszíneken.

A mostani eseményt saját lakásába szervezte, és a barátai körében hirdette meg: a részvétel feltétele az volt, hogy a személy ne legyen HIV-pozitív vagy koronavírusos. Elmondása szerint 10 ember jelezte, hogy ott lesz, köztük többen már korábban átestek a koronavíruson, de ők elvitték egy-egy barátjukat is a buliba, a szervező szerint Szájer is így került az eseményre.

A házigazda cáfolta azokat a korábbi híreket, melyek szerint a zene miatt hívták rájuk a rendőröket, mert elmondása szerint csak a szexről szólnak ezek az események, amelyeken (egyébként) nők nincsenek jelen. Kifejtette, hogy dühös a rendőrségre, mert szerinte semmi okuk nem volt arra, hogy megjelenjenek, mert nem volt semmiféle zaj. Úgy gondolja, egy „féltékeny versenytárs” adta fel őket, panaszt fog tenni az ügyben.

Manzheley elmondta, korábban nem ismerte Szájert, aki egyébként nem mondta el neki, hogy EP-képviselő, viszont azt megosztotta vele, hogy régóta Brüsszelben él, ahogy azt is említette, hogy előfordult már, hogy a saját otthonában is rendezett szexbulit.

(De Standaard/444.hu)

Figyelmébe ajánljuk