Baleset történt a Vígszínházban

  • narancs.hu
  • 2024. június 22.

Színház

Egy külsős előadás közben leesett egy színész a díszletelemről. 

Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán. A külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító Jegercsik Csaba esett le egy 3-5 méter magas díszletelemről – írja a Telex. 

A baleset után az előadást megszakították, ezt a nézőkkel a darab producere közölte, azonnal leeresztették a függönyt, és a nézőket is megkérdezték, hogy van-e köztük orvos. Külső produkciók esetén a díszletet is viszik, az nem a befogadó színházé, számolt be a lap. 

Egy olvasó jelezte, hogy  Jegercsik egy hídszerű díszletelemről esett le, ahonnan valószínűleg a dramaturgia szerint le kellett volna ereszkednie. Amikor elhagyták a színházat, akkor még látták, hogy a színészt mentőbe tették. A helyszíni beszámolók szerint a darabot végül a leállás után folytatták, a professzor szerepét is helyettesítették az esti előadásban. A hétvégén még négyszer adják elő a Vámpírok bálját a Vígszínházban.

A produkció később közleményt adott ki az esettel kapcsolatban. „Kedves Közönségünk! A PS Produkció 2024. június 21-én a Vígszínháztól bérelt épületben játszotta a Vámpírok bálja musicalt. A 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet. Jegercsik Csaba színművészt, aki több, mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, csuklótöréssel kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap. Szeretettel várunk mindenkit hétvégi előadásainkra.Üdvözlettel:PS Produkció Csabával beszéltünk telefonon. Jól van”– közölték. 

Mint ismert, a Nemzeti Színházban történt egy súlyos baleset a közelmúltban. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk