Eltört a csuklója a színpadra zuhant színésznek

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. június 22.

Színház

Jegercsik Csaba már jobban van, a baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Baleset történt a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán, Jegercsik Csaba színművészt csuklótöréssel szállították kórházba. 

Az eddigi információk szerint egy 3-5 méter magas színpadelemről zuhant le a Professzort alakító színész.

Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végül megtartották.

A darabot színpadra vivő PS Produkció az MTI-nek nyilatkozva arról számolt be, hogy a 348. előadáson történt a baleset, a körülményeket és az okokat vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

„Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap” – közölte a PS Produkció. Az előadás Facebook-oldalán később megjelent az az információ, hogy beszéltek is vele telefonon, és jobban van.  A hétvégére tervezett további négy előadást megtartják.

A Vígszínház a balesettel kapcsolatban azt közölte, hogy a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig most is, mint minden olyan alkalommal, amikor bérlik a színházat, ügyeletet biztosított a bérlő részére, a szerződés szerint pedig ebben az esetben minden felelősség a bérlőt terheli.

„A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap” – közölte az intézmény.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk