143 benzinkutat vett meg a MOL-tól a lengyel ORLEN-csoport

Belpol

Szlovákiában meg 39 töltőállomást.

Piacra lépett Magyarországon az ORLEN-csoport, összesen 143 hazai töltőállomást vesz át – közölte az ORLEN csütörtökön. A lépésre azt követően került sor, hogy véglegesítették a Grupa LOTOS csoport akvizíciójával kapcsolatos intézkedéseket, valamint megállapodást kötöttek a MOL-csoporttal a töltőállomások egy részének átvételéről – tették hozzá.

A tájékoztatás szerint 79 benzinkút már most az ORLEN-csoport tulajdonába került, ezek jelenleg LUKOIL márkanév alatt üzemelnek. A fennmaradó 64 töltőállomást 2024 közepéig fokozatosan veszik át.

Egyidejűleg az ORLEN-csoport Szlovákiában 39 töltőállomást vesz át a Mol-csoporttól, így a vállalat a szomszédos országban összesen 91 töltőállomást fog üzemeltetni 2023-ban – közölte a társaság.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk