40 milliót kapott Bayer Zsolt a Szerencsejáték Zrt.-től egy Mongóliáról szóló sorozatra

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 1.

Belpol

„Értékteremtő kezdeményezéseket” támogat a vállalat. 

Mongóliáról szóló tévésorozatra kapott 40 millió forintot Bayer Zsolt a Szerencsejáték Zrt.-től – írja közleményben Sebián-Petrovszki László, a DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója. 

A közlemény szerint amikor a DK tavasszal arról kérdezte a kormányt, hogy mire kapott Bayer Zsolt cége 40 millió forintot a Szerencsejáték Zrt-től, Dömötör Csaba azt válaszolta, hogy az állami cég „kiemelten fontosnak tartja, támogatja az értékteremtő kezdeményezéseket a hazai kultúra, oktatás, egészségügy, valamint a sport területén”.

A DK nem elégedett meg a válasszal ezért kikérték a szerződést: a cég tájékoztatása szerint Bayer egy Mongóliáról szóló tévésorozatra kapta a pénzt. Az az MTVA adásán lement, 14 részes, „A Szent kelet vesztett varázsa” nevet viseli, amelynek az elkészítésében Bayer mellett az ElkXrtuk című film producerének, Kálomista Gábornak a fia, valamint Rogán Antal feleségének az unokatestvére is részt vett. 

Azt február óta tudni lehet, hogy Bayer Zsolt Mongóliáról forgat, és a produkció támogatója a Szerencsejáték Zrt. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Simonka György: A Fidesz, a Tisza Párt és a DK ellen indulok a következő parlamenti választáson és nyerek!

Június 9-i győzelmét a polgármester-választáson a politikai pályára való visszatérése egyik állomásának tartja a még Fidesz-tag Simonka György, aki 2026-ban független jelöltként akar elindulni az országgyűlési választáson. Mint fogalmaz, "ezért Orbán Viktor nem vonja össze a szemöldökét, legfeljebb elmosolyodik, de végül csalódni fog”.

Csődbe ment Ukrajna

  • narancs.hu

Technikai csődbe került Ukrajna, miután Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán aláírta azt a határozatot, amely lehetővé teszi egy külföldi adósság törlesztésének felfüggesztését. 

Cirkusz a keresztfán

Ismerős a helyzet, amikor a gyerek csinál valami valóban vicceset, a felnőttből kiszakad egy hangos röhögés, mire a gyerek vérszemet kapva a heves reakciótól, előadja ugyanazt újra és újra, minden körben egyre elvetemültebben?