Az MSZP szerint Tóth Csaba feddhetetlen

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 22.

Belpol

Az Országos Előválasztási Bizottság elutasította Jakab Péter korrupciógyanú miatti beadványát.

Az Országos Előválasztási Bizottság mai döntésével egyértelműen tisztázódott Tóth Csaba feddhetetlensége, ugyanis a testület elutasította Jakab Péter beadványát – áll az MSZP közeléményében.

Mint ismert, Jakab korrupciógyanú miatt kezdeményezett etikai vizsgálatot múlt héten az OEVB-nél Tóth Csaba zuglói MSZP-s képviselő ellen, aki Hadházy Ákossal mérkőzik meg az előválasztáson. Tóth közölte, hogy „vagyonnyilatkozatom minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok, elszámolni valója annak, azoknak van, akik nemtelen eszközökkel akarnak lejáratni”.

A párt közleménye szerint az MSZP bízik abban, hogy a Tóth Csaba körüli találgatások és alaptalan vádaskodások ideje lejárt, és a jövőben a demokratikus ellenzék jelöltjei egymás kölcsönös tiszteletben tartásával dolgoznak tovább közös célunkért: a kormányváltásért és egy demokratikus ország megteremtéséért.

(MSZP)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk