Idén is jócskán áron alul adják majd a sört és a perecet augusztus 20-án

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. augusztus 6.

Belpol

Tavalyhoz képest alig 50 forinttal emelkedik a termékek ára, de így is jóval olcsóbbak lesznek, mint bármely vendéglátóhelyen. 

Idén is megfizethető áron kaphatók a Szent István-nap termékei a "SZIN Bisztrók" kínálatában – tájékoztatták a szervezők kedden az MTI-t.

Közleményükben azt írták, hogy szervezők számára idén is fontos szempont, hogy az ünnepségsorozaton mindenki megfizethető áron vásárolhasson ételt és italt, ezért a látogatók ezúttal is jóval a piaci ár alatt szerezhetik be a Szent István-nap logós termékeket a rendezvény hivatalos partnereinél.

A Szent István-napi termékek közül

a fél literes Szentkirályi ásványvíz 200, a dobozos Borsodi sör 400, a perec 300 forintért lesz kapható a fővárosi rendezvényeken. 

Tavaly a fél literes ásványvíz 190, a dobozos sör 350, a perec 300 forint volt. A Pénzcentrum által között teljes lista szerint a 0,33-as Pepsi Cola 275, a 0,5-ös 350 forint lesz, a csapolt Borsodi 380, a Kancellár bor decije 260 forint, a Rézangyal pálinka 4 cl-je 825 forint. Lesz Pirulo görögdinnye alma jégkrém (73 ml) 459 forintért és 80 grammos pogácsa 275 forintért. A legnagyobb arányban a pálinkák drágultak, amelyekért tavaly még csak 750 forintot kértek. 

A szervezők hozzátették, az államalapításról megemlékező ünnepségsorozaton az érdeklődők Magyarország tortáját és cukormentes tortáját, valamint a Szent István-napi kenyeret is megkóstolhatják a Magyar Ízek Utcáján, a Csárdafesztiválon és a Vigadó Piano helyszínén. 

Budapesten számos helyen lesznek programok már augusztus 17-től is, a részletes program a szentistvannap.hu weboldalon és a hamarosan letölthető mobilalkalmazásban elérhető. A programok között az idén egyelőre nem szerepel a néhány éve nagy döbbenetet keltő gurulmadaras felvonulás az Andrássy úton. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk