Kaparjuk ki a szemünket, itt a Fidesz új lejárató kampánya

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Fekete Lyuk

A Dead Kennedys után a Csengetett, Mylord? eshet áldozatául Rogán Antal propagandájának.

Ha valaki nem látta volna, újabb halom közpénz várakozik arra, hogy a Fidesz elégesse ellenfelei lejáratására. Nem meglepő módon a plakátok és reklámszpotok hármas jelszava a migráció, gender és a háború, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Ursula von der Leyen és Magyar Péter szerepel rajtuk.

 
 
Agyrohasztás a Rogán-művektől
Fotó: Fidesz/Facebook 

A kormánypártot nem zavarja, hogy sem az oldschool ellenzék, sem a frissen berobbanó Magyar Péter nem támogatja a háborút – már ha ez jelent bármit, amikor Oroszország indított háborút Ukrajna ellen, a ruszkikkal pedig éppen Szijjártó és körei ápolnak a legjobb kapcsolatot az Európai Unióban.

Magyar Pétert éppenséggel azzal vádolták a közelmúltban, hogy a háború és Ukrajna kapcsán a kormánytól nem túl távol álló véleményt adott elő a Klubrádióban. (Erről Rácz András véleményét ismertettük.) Magyar később pontosította az álláspontját, többek között kijelentette: „Oroszország az agresszor. Ukrajna területvédelme jogos. A magyar kisebbség helyzete számunkra kulcsfontosságú. A háborút Putyin indította, ő tudja befejezni.”

A Fidesz házi civiljei, a CÖF korábban egy lenyúlt Dead Kennedys plakátra tették fel Magyar Péter arcát Gyurcsány mellé. Fekete-Győr András egy kicsit meg is sértődött, hogy őt levették menet közben a plakátról, és felkerült rá a Tisza Párt vezetője.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk