A Budapesten ezreseket szóró influenszer szerint közösségi élményt adtak

  • narancs.hu
  • 2024. április 16.

Fekete Lyuk

Emberek verekedtek egymással ezresekért Budapesten, de Szépréthy Roland szerint mesét alkottak.

Legközelebb sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a biztonságra, és a tömeg által letaposott növények miatt is vállalja felelősséget, akár saját kezével pótolja a virágokat Szépréthy Roland, a Mobilfox influenszere, aki szombaton 2 millió forintnyi összeget szórt szét ezresekben a Deák téren összegyűlt tömegnek. Az elmúlt időszak legmegdöbbentőbb eseményével kapcsolatban Szépréthy Roland nem olyan hülyeségeket látott, mint aprópénzért egymást lökdöső és extázisba eső emberek, akik rövid időre a méltóságuktól is megszabadultak egy papír ezresért cserébe, hanem valami egészen mást: közösségi élményt.

„Egy mesét alkottunk meg. Igenis vannak olyan helyzetek, amikor pénz hullik az égből”

– mondta az Indexnek adott interjúban az influenszer, aki hozzátette, nem számított ennyi emberre az akció meghirdetése után.

Szépréthy ezek után diszkréten üzent Karácsony Gergelynek is, miután a főpolgármester erősen kritizálta az akciót: „Vannak emberek, akik milliókat adnak a társaiknak, és vannak emberek, akik tízmilliókat költenek tanácsadókra” – mondta.

Szépréthy azok után hirdette meg az ünnepi pénzszórást, hogy 25 százalékos részesedést szerzett a Mobilfox cégben. Az akciót azzal vezették fel, hogy a Mobilfox tulajdonosa, Diller Kevin és Szépréthy állításuk szerint összevesztek, és ennek a vitának a végén jutottak el oda, hogy az influenszer részesedést kapott a cégben. Mindketten azt nyilatkozták, hogy az egész vita nem előre megtervezett műbalhé és médiahekk volt.

Szépréthy szerint egyetlen gyerekhez kellett mentőt hívni az eseményen, aki egy építkezésre mászott be az ezresekért, de már kimászni nem tudott onnan, ebben segítettek neki.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk