Fekete-Győr: Tehát Rogánék visszaszívták, hogy kilóra megvett a Soros?

  • narancs.hu
  • 2024. április 5.

Belpol

Üdvözölte Magyar Péter a klubban. 

„Tehát a Rogánék visszaszívták, hogy “kilóra megvett” a Soros? Üdv a klubban, Péter Magyar!” – ezzel reagált arra Fekete-Győr András, hogy a CÖF plakátjain már nem ő látható, hanem Magyar Péter, valamint Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter. 

Az rtl.hu cikke szerint a YouTube-on fut a CÖF új politikai reklámja, ami a két héttel ezelőtti „Megvették őket kilóra” hirdetés átdolgozott verziója. A CÖF hirdetései március 15. körül jelentek meg, amikor kiderült, hogy Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje a vártnál jóval nagyobb tömegeket tud mozgósítani, és pár hét alatt komoly kormányellenes erővé tudott válni. Az ellenzéki oldalon megjelenő új szereplő miatt a CÖF most változtatott a dollárbaloldalazó kampányán.

A neten már látható új hirdetés fókuszába Magyar Péter került. A szpot azzal kezdődik, hogy felteszik a kérdést, „kicsoda valójában Magyar Péter?” majd bejátszanak egy vele készült interjúból egy mondatot tőle, ami szerint „alapvetően én egy liberális ember vagyok”. Erre jön rá a konklúzió: „Na őt is megvették kilóra, Magyar Péter csak egy újabb dollárbaloldali politikus.”

Egyébként a kormányzati civil szervezet a Dead Kennedys punkzenekar plakátjáról csente el az ötletet, méghozzá engedély nélkül

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk