Megrázó felvétel: Ott álltak mellette a rendőrök, amikor a kigyúrt biztonsági egyszerűen kiütötte a tiltakozó nőt

  • Nagy Gergely Miklós
  • 2018. április 26.

Belpol

A Valton embere a földre küldte a nőt.

Reggeli posztunkban beszámoltunk arról, hogy milyen elképesztő jelenetek zajlottak tegnap este a Városligetnél a Ligetvédők és a Valton biztonsági emberei közt.

Az egyik jelenlévő így foglalta össze a történteket: „Követtük a kiemelőmasina útját, és még mielőtt bármilyen akcióra sor került volna részünkről, kitódult 25 vagy 30 biztonsági ember, elkezdtek lökdösődni, félretolták, akik az útban voltak, volt egy pár szék, azokat felrugdosták, kitört egy kis lökdösődés, ami aztán erősen eldurvult. (…) a Nikót földhöz vágták, egy másik fiatalembert megrugdostak, többeket szájba vágtak.”

A merce.hu nemrég közzétett a dulakodásról egy minden eddiginél brutálisabb felvételt.

false

Ezen az egyik izmos biztonsági az egyik tiltakozót egyszerűen leüti.

false

 

A nő ettől a földön terül el, a lenti felvételen jól hallhatóan sír…

false

 

De a legszebb az egészben, hogy az egészet végigasszisztálta a rendőrség.

false

 

A teljes jelenet itt látható 1:35-től.

Információnk szerint a bántalmazott nőt tegnap este mentő szállította el a helyszínről.

Kerestük az ügyben a Valtont és a rendőrséget, de még egyik helyről sem jött válasz.

Frissítés: a zoom.hu elérte a bántalmazott Nikolettát, aki azt nyilatkozta: „Nyakmerevítőt kell viselnem, különben szédülök és hányingerem van. Agyrázkódást szenvedtem és zúzódásaim vannak, de már itt vagyok ismét az 56-osok terén.”

Újabb frissítés: a rendőrség már nyomoz az ügyben.

Neked ajánljuk

Gázlángolj még, baby!

Az inspiráció nagyjából úgy viszonyul a másoláshoz, ahogy a szeretet a kihasználáshoz. Erről tanúskodik Olivia Wilde új thrillere, tartalmilag és formailag egyaránt.

Egy fiktív háború leletei

A fiatal szobrászművész kiállításán fél tucat munka látható, amelyek több szállal kapcsolódnak korábbi alkotásaihoz. Saját bevallása szerint munkamódszerének sarokpontja, hogy a kész mű kétértelmű és nyitott, humoros és egyben ironikus is legyen, valamint reflektáljon társadalmi kérdésekre is. 

Béketurné

„A lehető leghatározottabban szólalunk fel az ártatlan polgári lakosság ellen elkövetett háborús bűnök kivizsgálása érdekében. Egyetlen elkövetett bűncselekmény sem maradhat büntetlenül” – mondta Novák Katalin New Yorkban, az ENSZ-közgyűlésen, hozzátéve, hogy jelenleg Magyarország történetének legnagyobb humanitárius akciója zajlik.

A paraván

A Parlament őszi ülésszakát megnyitó beszédében Orbán Viktor súlyosbodó gazdasági bajaink, mindenekelőtt az infláció okaként az Oroszország ellen bevezetett globális gazdasági büntetőintézkedéseket nevezte meg.

A legszélről legeltek

  • Vásárhelyi Júlia

Olaszországban és Európában is történelmi fordulatot hozott a múlt vasárnapi választás: a II. világháború óta első alkalommal egy posztfasiszta párt, az Olaszország Fivérei veszi a kezébe a kormányrudat szélsőjobboldali-jobboldali koalíciós partnereivel. Nagy valószínűséggel a párt vezetője, Giorgia Meloni lesz az ország első női miniszterelnöke.

Nem jó lenni katonának

Az orosz elnök többször is ígéretet tett arra, hogy nem lesz sorozás, szeptember 21-én mégis részleges mozgósítást rendelt el. Az orosz hadsereg az eredetileg erre szánt létszámmal nem lesz képes megadásra kényszeríteni Ukrajnát.