Nő fogja vezetni a szuper-titkosszolgálatot

  • narancs.hu
  • 2024. április 3.

Belpol

Kovács Zoltán Andrást Hatala Anna követi a Nemzeti Információs Központ élén, pénteken őt hallgatja meg a nemzetbiztonsági bizottság.

Távozik posztjáról a Nemzeti Információs Központ főigazgatója, Kovács Zoltán András dandártábornok – írja a hvg.hu.

Kovács dandártábornok Biró Marcellnek, a miniszterelnök új nemzetbiztonsági főtanácsadójának a közvetlen munkatársa lesz, amit szakmai előrelépésként kommentált az index.

A Nemzeti Információs Központ főigazgatói posztjára pedig várhatóan Hatala Anna dandártábornokot nevezik ki. Ő most a polgári elhárítással foglalkozó Alkotmányvédelmi Hivatal helyettes vezetője. 

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága legközelebb április 5-én, pénteken tart ülést. Az egyetlen napirendi pont Hatala Anna meghallgatása lesz. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk