Emberi csontokat vittek haza a kutyák Miskolcon

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 4.

Bűn

Egyelőre vizsgálják, mi történt pontosan az ország legnagyobb szegregátumában.

Kevéssé örvendetes ajándékkal mentek haza a kutyák az ország legnagyobb szegretágtumában, a miskolci Lyukóvölgyben, ugyanis emberi csontmaradványok voltak a szájukban, amiket nem messze találtak egy családi háztól. A kutyák gazdája azonnal értesítette a rendőröket.

Lyukóvölgy

 
Lyukóvölgy
Fotó: Sióréti Gábor
 

A vizsgálat igazolta, hogy emberi csontokról van szó. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Jelenleg bűncselekményre utaló nyom nem merült fel – mondta  Zupkó Jázmin, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A boon.hu írja, augusztus elején egy férfi a fél évvel korábban vásárolt háza padlásán talált emberi maradványokat pakolászás közben. Janasóczki Attila rendőrségi szóvivő akkor azt mondta: gyakran fordul elő olyan, hogy kertásás vagy mezőgazdasági munkák során találnak emberi csontokat.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Erdélyi, tehetséges és korszerű gondolkodású alkotó volt - Kós Károly életműve a Műcsarnokban

Az építész neve hallatán rögtön Erdély, Kalotaszeg, dekoratív faszerkezetek és meredek tetők jutnak az eszünkbe. Munkássága azonban több a stílusnál; a társadalmat szolgáló építész prototípusát ismerhetjük meg következetes életpályájában. Ezt bizonyítja a Műcsarnokban látható kiállítás is, amelyet születésének 140. évfordulójára rendeztek meg Anthony Gall kurátor közreműködésével.