A magyar és a lengyel alkotmány kiűzi az ördögöt von der Leyenből

  • narancs.hu
  • 2021. november 21.

Fekete Lyuk

Új képpel jelentkezett drMáriás.

"Ursulából kiűzik az ördögöt" címmel jelent meg egy új alkotás drMáriás Facebook-oldalán szombaton. A képen Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Szijjártó Péter és a lengyel miniszterelnök, Mateusz Morawiecki látható, amint megpróbálják kiűzni az ördögöt a föld fetrengő Ursula von der Leyenből.

Ahogy a leírásból kiderül, sikerrel.

A kép mellé drMáriás egy hosszú szöveget írt, miszerint "Európán úrrá lett a Gonosz. Ördögi sugallatra az emberek istene a pénz, a kevélység és az élvezet lett, s egyetlen fő céljuk Jézus végső kitörlése a még hívő szívekből, hogy helyébe örökre és végérvényesen a Sátán lépjen. Az egyik legártatlanabbnak tűnő, mégis legveszélyesebb Fő-gonosz e harcban az Európai Sötét Erő vezérasszonya, Ursula von den Leyen volt, aki Brüsszelből irányította a készülő végső leszámolást a tiszta és erős hitűekkel, akiknek legutolsó bástyája már csak Lengyelország és Magyarország maradt."

Majd hozzáteszi:

Az erős és tiszta hitűek azzal a felkéréssel várták Ursulát, hogy avassa fel a náluk uniós forrásból felépített droggyárat, majd amikor ő beleegyezett, furfangosan egy földalatti romos ókeresztyén kápolnába csalták, ott levetkőztették, a földre fektették, majd felolvasták neki az új magyar és lengyel alkotmányt, amelyből a színtiszta szent jóság áradt.

"Orbán, Szíjjártó és Semjén ördögűzőkhöz csatlakozott az ugyancsak rendíthetetlen hitű Morawiecki Máté lengyel fő-boszorkánydoktor is, akivel együtt addig énekeltek, fohászkodtak, beszéltek, mantráztak, zokogtak, tanácskoztak, könyörögtek, viccelődtek, zsaroltak, ígérgettek, suttogtak a nő fülébe, amíg az végül össze-vissza csavarodva a fájdalomtól, a bűntől, a hidegtől és a testi vágyakozástól végül nagy nehezen megtagadta a Gonoszt. Az ördög ekkor vinnyogva elhagyta az ő lelkét és imígyen ő megtisztula vala" - áll a szövegben.

 

A teljes poszt itt érhető el.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?