Bővül a kultrajzfilm: itt az új Pindúr pandúr

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 13., 17:55
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A türkizkék hajú, színes bőrű új lány ma debütál a magyar közönség előtt.

Lehet szeretni meg nem szeretni, de a Pindúr pandúrok a Cartoon Network mesecsatorna egy ikonikus rajzfilmje lett. A sorozat 1998 és 2005 között futott, majd a készítők 2016-ban rukkoltak elő új részekkel.

A három szupererejű, röpködő lányka új kalandjainak második évada ma kezd a magyar adókon. Sziporka, Puszedli és Csuporka – ahogy a magyar gyerekek ismerhetik őket – új társat kapnak: a türkizkék hajú, színes bőrű Pukkancsot. A karakter nem teljesen új, érte is ezért kritika a készítőket: Utónium professzor, a Pindúr pandúrok megalkotója teremtette őt is, de sok-sok éve el is tűnt. De titok ide, rejtély oda, most visszatért. A régi-új karaktert Földes Eszter hangján ismerhetjük meg, és a készítők szerint éppoly eszes, aranyos, de mindenekelőtt szupererős lesz, mint testvérei.

Mától tehát már négyen menthetik meg a világot – persze, szigorúan lefekvés előtt!

Negyedik Pindúr pandúr | Pukkancs | Cartoon Network

2017 © & ™ Turner (with permission) IRATKOZZ FEL ÉS KÖVESS MINKET MÁS FELÜLETEKEN. Facebook: https://facebook.com/toonsphere.hu Animeövezet: https://facebook.com/animeovezet Toonsphere 2: https://facebook.com/toonsphere2.hu CRT: https://facebook.com/crttv.hu Humorövezet: https://facebook.com/humorovezet.hu Instagram: https://instagram.com/prartoon Twitter: https://twitter.com/prartoon

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 13., 17:55
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
rajzfilm
gyerekek
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk