Újabb NER-milliárdos született Balásy Gyula mellett

  • narancs.hu
  • 2024. április 25.

Belpol

Propagandából gazdagodnak Rogán Antal köreiben.

Hátrébb lépett, és április elején a New Land Media Kft.-ben és a Lounge Design Kft.-ben is megosztotta az ügyvezető igazgatói posztot Balásy Gyula.

A New Land Media Kft.-ben Hidvégi Krisztina, a Lounge Designban pedig Kassitzky Attila lett az új operatív vezető. A 2013-ban alapított New Land Media Kft. közel 500 milliárd forintnyi állami megrendelést kapott, a két cég 2018 óta lényegében egyeduralkodó az állami reklám- és rendezvényszervezési költéseket tekintve – írja a 24.hu.

 
 
Hidvégi Krisztina LinkedIn profilja
 

 

Hidvégi Krisztina 2016 óta a médiaigazgatói teendőket látta el, és egy saját vállalkozást is létrehozott:  a Village Media Kft. az „anyacégtől” kapott megbízásoknak köszönhetően rögtön jelentős összegeket kasszírozhatott a kormányzati projektekből.

A helyi tévékkel dolgozó Village Media egyszemélyi tulajdonosa, Hidvégi Krisztina 2017 és 2023 között összesen mintegy 4,8 milliárd forintnyi osztalékot vehetett ki belőle.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk