Így mentek el – öt nagy filmes orgazmus

  • narancs.hu
  • 2012. június 28.

Film

A filmtörténet egyik legismertebb orgazmusjelenete Nora Ephron örökzöldjében, a Harry és Sallyben, azon belül is egy zsúfolt étteremben esett meg. De nem csak Meg Ryan tud emlékezetesen nyögdécselni a vásznon: összegyűjtöttünk öt hatalmas mozgóképes orgazmust. Szavazzatok, melyik a legjobb! Csak 18 éven felülieknek!

A víziszörny – Showgirls

Paul Verhoeven felejthető filmjében Kyle MacLachlan úgy megpakolja Elizabeth Berkleyt a medencében, hogy a lány megsebzett óriáspolip módjára vergődik a gyönyörtől (1:40-től).

 

A kínos – Keresd a nőt!

Ben Stiller az első randijára készülődik élete szerelmével, és hogy ne izguljon annyira, kicsit megszeretgeti magát a fürdőszobában. De hova lett a sperma?! Most komolyan, mi van, ha nincs meg? Fel tud szívódni? És ha igen? És ha nem?

 

A szürreális – Barbarella

A sajátos hangulatú 68-as sci-fiben Jane Fondát beteszik egy orgazmusgeneráló gépbe, azzal a nem titkolt céllal, hogy belehaljon a gyönyörbe, ám hősnőnk akkorát élvez, hogy attól szétolvadnak a gyilkos masina áramkörei.

 

A halálos – Elemi ösztön

Pasik millióinak okozhatott sosem múló rettegést a filmtörténet egyik leghíresebb nyitójelenete (a 3. perctől): a pontosan a csúcsponton lesújtó jégvágó majdnem akkora ikonná lett, mint Sharon Stone bugyija, amit elfelejtett felvenni a kihallgatása előtt.

 

A mű – Harry és Sally

Meg Ryan egyszerre bájos és mókás performansza óta mindenki tudja, hogy egy nő a közértben, a sivatagban, adóbevallás közben, egyszóval bárhol és bármikor képes megjátszani az eget rengető orgazmust.

 

 

Figyelmébe ajánljuk