Csollány Szilveszter koronavírusos, kórházban kezelik

  • narancs.hu
  • 2021.12.06 18:50

Katasztrófa

Sajtóinformációk szerint súlyos az állapota, lélegeztetőgépre került.

Csollány Szilveszter megfertőződött a koronavírussal – írta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint a versenyzéstől 2003-ban visszavonult, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

A lap azt írja, hogy november 23-án telefonon keresték az 51 éves Csollányt, hogy interjút készítsenek vele. Akkor a sportoló egy hét türelmet kért, arra hivatkozva, hogy gyengélkedik. Azt követően, múlt hétfőn sms-ben annyit üzent, hogy kórházba került, a lap mai megkeresésére pedig már nem válaszolt.

Szilveszter három héttel ezelőtt kapta el a betegséget, de akkor még nem tűnt súlyosnak a baj – nyilatkozta a Blikknek az olimpiai bajnok egyik közeli ismerőse. Bő egy héttel ezelőtt aztán súlyosabbra fordult az állapota, olyannyira, hogy végül Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. 

 
Forrás: olimpia.hu

 

 

Neked ajánljuk

A Jobbik feljelentette Fekete Pétert

  • narancs.hu

Folytatólagosan elkövetett lopás miatt. Ugyanis az államtitkár tegnap maga büszkélkedett azzal, hogy rendszeresen leemel ezt-azt a közgyűjtemények polcairól.