Technót játszó rezesbanda adta az eddigi legjobb koncertet a Szigeten

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 13.

Kultúra

Fotógalériánkban a Meute és Stromae koncertje.

A technoslágereket játszó hamburgi rézfúvós együttes, a Meute adta – fotóriporterünk és jó néhány résztvevő szerint – a Sziget első három napjának legjobb koncertjét.

A 24.hu is arról írt, a nagyszínpad pénteki első külföldi fellépője járt már Magyarországon, és mindegy, hogy az Akváriumban vagy a Hajógyári-szigeten lép fel, a Meute zenéje jól szól. A hamburgi rezesbanda most is kilóra megvette a közönséget, azok sem mentek el italért, akik csak a később fellépő Justin Bieber miatt jöttek.

A Meute után Stromae következett, és nem volt nehéz dolga, hogy a jó hangulatot fenntartsa. A tudósítások szerint ez a koncert is megérdemelte a nagyszínpadot.

Palágyi Barbara fotógalériája a két koncertről szól, és mindarról, amit fontosnak tart megmutatni.

 

 
szigetfeszt18
 

 

 
szigetfeszt18
 

 

  

 
 

 
 

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 Fotók: Palágyi Barbara

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.