Orbán Viktor is megköszöni: Morvai Krisztina most már úgy nyilatkozik, mint egy igazi fideszes

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 07., 19:37
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Nemzetek Európája”, és hasonlók.

Morvai Krisztináról legutóbb akkor lehetett hallani, amikor a Jobbik a választások után visszahívta az Európai Parlamentből, mert úgy látta, a brüsszeli képviselő már évek óta a párt ellen folytat intenzív kampányt. Morvai azonban nem jött haza, azt mondta, a ciklus végéig marad, korábban pedig arról beszélt, hogy 2019-ben kiszáll a politikából. Bár az elmúlt években elég NER-kompatibilis módon nyilatkozott, Bayer Zsolt pedig vezércikkben üdvözölte „megtérését”.

false

 

Fotó: MTI/Kallos Bea


Morvai most a köztévében nyilatkozott, és valószínűleg az alábbi mondatokkal sem lenne problémája sem Bayer Zsoltnak, sem a Fidesznek:

 • Óriási a szakadék az európai polgárok többségének véleménye és az őket elvben képviselni hivatott politikusok döntései között. Különösen így van ez az európai uniós döntéshozatalban elsősorban a tömeges migráció „befogadásával” valamint az Európai Egyesült Államok tervvel kapcsolatban. Mindenki számára világos: az összes európai uniós tagállamban elutasítja a migrációt a polgárok többsége, és a nemzeti szuverenitást, a „nemzetek Európáját” kívánják az Európai Egyesült Államok terv helyett. Magyarország, Lengyelország és a visegrádi országok azon kevés tagállam közé tartoznak, ahol a „politikai elit” véleménye visszatükrözi a többségét ezekben a kérdésekben. Éppen ezért nagyon meghatározó lesz ezen országok szerepe a 2019. évi európai parlamenti választáson.
 • A „merjünk kicsik lenni” politikája a múlté. A 2019-es EP választások elé Magyarországnak önbizalommal és igazsága tudatában kellene néznie. Szemben azok elképzelésével, akik szerint „raportra kell mászkálnunk”, nekünk magyaroknak, voltaképpen minden bizonnyal történelemformáló szerepünk van az Európai Unióban.

(via MTI)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 07., 19:37
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Morvai Krisztina
EU
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  szegedi789
  2018. május 07., hétfő 22:23
  Mondjuk nem a tárgyhoz tartozik, de Hofinak van a horthys száma (megörökítette Fekete doboz), s a felvétel során néha mutatják közönséget, ahol feltűnik egy hahotázó ifjú szőke hölgy. Kiköpött krisztina...
 2. 2
  szegedi789
  2018. május 07., hétfő 22:19
  Morvai K. "szép" pályaívet futott be. Volt itt minden. Bár a "varázs" a múlté, teszi amit mindeki, aki felsőközéposztálybeli életmódját kis energia ráfordítással biztosítani kívánja. Szimplán fideszes. 'Varázs", a kiszámíthatatlanság, az őrület a múlt ködébe vész...
  Csak a kotta maradt.

 3. 1
  rworse
  2018. május 07., hétfő 21:19
  Morvai előtte is vértahó volt, civil mozgalmár korában is, de 2006 óta effektív fideszesként tevékenykedik.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt