3 milliárdért építik a Hungaroring új épületét Mészáros Lőrinc és Paár Attila érdekeltségei

  • narancs.hu
  • 2023. január 13.

Belpol

A „NER-es ászok” mellett egyetlen, érvénytelen ajánlat érkezett még a tenderen. 

„3 milliárd 176 millió Ft-ért építi a NER két legtöbbet foglalkoztatott magasépítő cége a HUNGARORING új bejárati épületét. Paár Attila WHB-ja és Mészáros Lőrinc Fejér BÁL-ja most összefogtak, hogy közösen építsék meg az új »ikonikus« bejárati épületet, melyben kávézó- shop, porta-MOK és irodaépület kerül kialakításra”, írja a K-Monitor. 

Hozzátették, a „a NER-es ászok” mellett egyetlen, érvénytelen ajánlat érkezett még a tenderen. „A versenypályán további, jelentős felújítások várhatóak, az ezekért folytatott versenyben úgy tűnik, a NER építős cégei indulnak pole pozícióból! A beruházásokat a magyar adófizetők finanszírozzák”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.