Akciózott a Momentum: telefújták az ügyészség bejáratát a fideszes botrányokkal

  • narancs.hu
  • 2019. január 22.

Belpol

Így emlékeztették a hatóságot, hogy mivel is kellene foglalkozni.

Hétfő este akcióba lendült a Momentum, és telefújta a Legfőbb Ügyészség bejáratát olyan botrányokkal, melyekkel a hatóságnak foglalkoznia kellene. A párt így szerette volna emlékeztetni az ügyészséget, hogy a közmédiás események helyett mivel kellene inkább törődnie.

Az aszfaltra többek között felkerült Orbán Viktor magánrepülőzése, Farkas Flórián ügyei, az Elios-ügy, Nikola Gruevszki Magyarországra szöktetése, Mészáros Lőrinc gazdagodása, a letelepedési kötvények körüli botrányok, de Lázár János kastélya is.

Ahogy a Momentum videójából kiderül, a rendőrök igazoltatták a párt tagjait, ám hagyták őket alkotni.

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.

Mindent megértve

  • - minek -

Sok tekintetben szabálytalan Beth Gibbons élete és pályafutása, ugyanakkor a néha szokatlan fordulatok sok mindent elárulnak a sikerek, de a visszavonultságban eltöltött időszakok értelméről, titkairól is.

Palackposta

A magyarországi holokauszt 80. évfordulójára összeállított kiállítás több, bár nem feltétlenül eltérő nézőpontot és értelmezést rendel egymás mellé.

A létezés sötét ünnepe

  • Kiss Annamária

Perovics Zoltán színháza a megalapítástól kezdve, vagyis már a 90-es évektől kutatja a hiteles színházi jelenlét mibenlétét.