DK: Belegondolni is szörnyű, mi lenne velünk, ha újra 265 forint lenne egy euró, 300 forint egy liter benzin

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 21.

Belpol

A legnagyobb ellenzéki párt reagált Orbán Viktor kijelentésére, miszerint Magyarország ellenfelei a Gyurcsány-korszakba löknék vissza hazánkat. 

A miniszterelnök az esztergomi frakcióülésen egyebek mellett azt mondta, „Magyarország ellenfelei a háború okozta válságot akarják felhasználni arra, hogy visszalökjék hazánkat a Gyurcsány-korszakba, amikor a magyarok sorsáról külföldön döntöttek”. 

A Gyurcsány Ferenc vezette párt Demokratikus Koalíció (DK) közleményben reagált Orbán szavaira. Mint fogalmaznak közleményben, újra megszólalt az áremelések Európa-bajnoka, a megszorításfüggő magyar miniszterelnök.

„A Demokratikus Koalíció szerint »belegondolni is szörnyű«, hogy mi lenne velünk a Gyurcsány-korszakban,

és újra 265 forintba kerülne egy euró, 300 forintba egy liter benzin, 240 forintba egy kiló kenyér és a mai rezsiárak töredékét fizetnénk a gázért.

Orbán Viktor szerencsére megvédi ettől Magyarországot, így marad a 400 forintos euró, a közel 700 forintos benzin, a 800 forintos kenyér és a hétszeres rezsiemelés. És még az ’56-os hőseinket fasisztázó Putyin-rendszernek is vissza mernek szólni – gondolatban” – írta a DK. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.