Lezárják ma az M1-est Tatabányánál

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. szeptember 21.

Belpol

Érdemes elhagyni a pályát, ha valaki éppen úton lesz ekkor. 

Felsővezeték-szakadás miatt csütörtökön lezárják az M1-es autópályát Tatabányánál várhatóan 13.30-kor körülbelül 30-60 percre – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF).

A közlemény szerint 13 órától már csak egy sávon haladhat a forgalom mindkét irányba, ami azt jelenti, hogy a pályazár mind a főváros, mind az országhatár felé vezető oldalt érinti.

Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges, míg az ellenkező irányba a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes lehajtani, visszatérés a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehetséges. 

FRISSÍTÉS: 

Bár korábban azt közölték, hogy a lezárás délután fél 2-kor lesz, végül az M1-es autópálya mai, átlagosnál erősebb forgalma miatt az a döntés született, hogy a helyreállítási munkálatokat átütemeztetik az esti órákra, amikor kisebb a forgalom. Erre várhatóan este 9-kor kerül sor. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk