Az egészségügyi államtitkár Magyar Péter kórházkörútjáról: te voltál, aki mindig VIP-ellátást követeltél magadnak

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 22.

Belpol

Magyar ezt nem is igazán tagadja. 

Különösen nagy pofátlanságnak tartja Takács Péter, hogy Magyar Péter hergel VIP-ellátást emlegetve, miközben ő maga számtalanszor követelt magának és ismerőseinek VIP-ellátást a volt feleségére hivatkozva – reagálta a Mandiner szerint az egészségügyi államtitkár Magyar Péter kórházkörútjára, amely során bemutatja az áldatlan állapotokat. 

„Ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy! Nem is olyan rég még pontosan te voltál az, aki minden egyes alkalommal VIP-ellátást követelt ki magának, rokonainak, barátainak – erre akkor egy miniszter asszony férjeként feljogosítva érezted magad. Ezt bizonyítják a velem és más kórházigazgatókkal történt üzenetváltásaid, amiket bármikor készséggel a nyilvánosság elé tárunk” 

– írta Takács Péter államtitkár.

Az államtitkár nyilatkozatát megelőzte, hogy Magyar Péter csütörtök 8:30-ra a Honvéd Kórház VIP osztályára invitálta. Takács Péter nyilatkozata után azt írta a Tisza Párt elnöke a Facebookon: „Jómagam soha nem tagadtam, hogy a volt feleségem miniszteri rangja miatt jártam az egészségügyi államtitkár által letagadott VIP részlegen. Pont ezért tudom, hogy néz ki. Emlékeim szerint kétszer kaptam ott covid oltást, néhányszor teszteltek, amikor utaznunk kellett valahova és egyszer egy gyógyszert írtak fel nekem”. 

Magyar kórházi akciójával részletesen foglalkozott a Magyar Narancs. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk