Egy közszereplőről készült kompromittáló felvételeket találtak Schadl György páncélszekrényében

  • narancs.hu
  • 2022. január 25.

Belpol

Fénykép, DVD-k és kinyomtatott üzenetek kerültek elő a novemberi házkutatás során. 

Kompromittáló felvételeket találtak az egyik közéletben szereplő személyről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetőjénél, Schadl Györgynél tartott házkutatás során – értesült az RTL Híradója. 

„Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek

– így foglalta össze az ügyészség, hogy mit ábrázol a fénykép, ami egy borítékban került elő Schadl György hálószobájának páncélszekrényéből tavaly november elején. 

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vesztegetéssel gyanúsított elnökét aznap fogták el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ezt követően órákon át házkutatást tartottak nála. A képek mellett kinyomtatott üzenetek és két DVD volt a péncélszekrényben, amelyekre egy közszereplő vezetéknevét írták fel. 

Schadl György előbb azt mondta a nyomozóknak, hogy nem tudja, mi van a DVD-ken, és hogy hogyan kerültek a páncélszekrénybe. Egy tíz órás házkutatás későbbi pontján viszont azt mondta, hogy a DVD-ken üzenetváltások vannak kimentve. 

Az RTL megkereste a közszereplőt, akire a DVD-ken lévő felirar utalhat; azt mondta, hogy nem ismeri Schadl Györgyöt, se ő, se más nem zsarolta meg, és nem tudja elképzelni, hogy róla kompromittáló felvétel készült volna. 

A végrehajtói kar elnökéről ma derült ki az is, hogy mindent megtett azért, hogy kék villogóval autózhasson. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk