Ismét polgármester lenne Borkai Zsolt

  • narancs.hu
  • 2023. június 9.

Belpol

Független jelöltként mérettetné meg magát a jachtos szexpartiba belebukott volt győri polgármester.

Függetlenként indulhat Győrben a polgármesteri székért Borkai Zsolt. A volt fideszes polgálmester Sváby Andrásnak adott interjút, amelyet az ATV vasárnap este fog leadni. A naphire.hu portál azonban megtudta, miről diskurált Borkai és Sváby. Ezek szerint arról, hogy erős indíttatást érez, így újra elindul a választásokon. 

A korábbi párttársai minden kapcsolatot megszakítottak Borkaival, miután 2019-ben megbukott. A volt polgármester szexbotrányba keveredett nem sokkal az önkormányzati választások előtt - egy jachton szórakozott néhány barátjával, pár prostituálttal, és a gyanú szerint jó néhány csík kólával. Minderről egy videóban szerzett tudomást a nyilvánosság, kábítószer fogyasztásáról nem készült felvétel.

Bár a politikus megnyerte a választást, helyzete tarthatatlanná vált, így nem sokkal a pezsgőbontás után lemondott. Utódja Dézsi Zoltán lett, akit a Fidesz is támogatott. Hogy a következő körben ki lesz a kormánypárt kedveltje és mit szólnak a győriek Borkai ismételt felbukkanásához, a jövő zenéje.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk