Látogatási tilalmat rendeltek el a Szent Margit Kórház két osztályán

  • narancs.hu
  • 2022. július 6.

Belpol

Az intézkedésre járványügyi okok miatt került sor.

Július 4-től látogatási tilalom lépett életbe a Szent Margit Kórház Ápolási-Krónikus és Kardiológiai Osztályán. A kórház közleménye szerint járványügyi okok miatt, a betegek védelme érdekében volt szükség az intézkedésre.

A meghatározatlan ideig tartó látogatási tilalom mellett rendkívüli látogatás indokolt esetben az osztályvezető főorvos írásos engedélyével történhet, a 2022. március 7-től érvényben lévő látogatási rend értelmében. A kórház közleményében arra kéri a hozzátartozókat, hogy az érintett osztályokon fekvő betegek részére a csomagokat a „B” épület portáján adják le, a lezárt csomagokon pedig mindig tüntessék fel a beteg és az osztály nevét.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk