Megnyílt Orbán Ráhel bababoltja

  • narancs.hu
  • 2022. május 17.

Belpol

Úgy tűnik, a miniszterelnök lánya hazaköltözött Marbelláról.

Márciusban indult el az Orbán Ráhel által alapított ODU Store webshopja, mától pedig fizikailag is megnyílik a bababolt a Hegyvidék Bevásárlóközpontban - erről a miniszterelnök lánya beszélt a Hype&Hypernek adott interjújában.

Orbán Ráhel tájékoztatása szerint a bolt kínálata szélesebb a webshopénál, azt szeretnék, ha az üzlet közösségi térként is működne.

Az interjúból kiderül, hogy a bolt elindításához szükséges folyamatokat Spanyolországból intézte Orbán Ráhel, jelenleg viszont a 12. kerületben lakik, gyerekei szeptembertől ide járnak majd iskolába, óvodába.

Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal és gyerekeikkel tavaly ősszel a spanyolországi Marbellára költözött, bár Tiborcz már akkor is arról beszélt, hogy csak ideiglenes lakhelyváltásról van szó. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk